Menu 1
Glaseret kalveculotte med rødvinssky
Mexikanske kødboller i krydret tomatsauce
Faseret unghanebryst med grillet grønt
Tomatsalat med bøffel-mozzarella
Cremet pommes rösti
Klassisk bønnesalat
Italiensk brød
Pris
kr. 265,- pr. person
Minimum 10 kuverter
Menu 2
Kæmpe rejer på spyd med aoli
Indbagt laks med dild mayonnaise
Cæcarsalat med parmesan, brød crûtons & kyllingbryst
Helstegt kalveculotte med bordelaise
Marinerede kartofler
3 slags ost med oliven
Italiensk brød
Huset’s chokoladekage
Pris
kr. 320,- pr. person
Minimum 10 kuverter
Menu 3
Skaldyr´s terrine med dild-mayonnaise
Bruchetta med krabbekød & salat
Røget laks med peberods creme fraiche
Grillet tun med parmesan, capers & olivenolie
Romainesalat, aubergine, semi tørret tomat,
sherry vinaigré samt crûtons
Helstegt oksefilet med syltede peberfrugter
Blåskimmel løgtærte med parmaskinke
3 slags ost med oliven & valnødder
Italiensk brød
Pris
kr. 345,- pr. person
Minimum 10 kuverter
Små retter
Kan også tilvælges buffet’er
Svinemørbrad på spyd, marineret med røget
paprika, laurbær samt hvidløg
kr. 58,-
Serano skinke med grøn oliventapenade
kr. 45,-
Bruchetta med frisk revet tomat & olivenolie
kr. 45,-
Bruchetta med gedeost & honning
kr. 58,-
Kartoffeltortilla med spinat & kikærter
kr. 42,-
Tomat-aubergine salat med capers & ricotta
kr. 45,-
Crûstinni med blåmusling, aoli & agurk
kr. 58,-
Crûstinni med varm røget laks & ricotta
kr. 58,-
Lammeculotte braiseret med piment, hvidløg
& mynte
kr. Dagspris
Kyllingebryst tilberedt i mørkt øl
& macadamianødder
kr. 58,-
Bestilling
Det er muligt at fortage bestilling via:
Telefon: 3886 4006
Mail: fdt@frederiksberg-diner.dk
Bekræftelse på din mail skal ske først.