Menu 1

Glaseret kalveculotte med rødvinssky
Mexikanske kødboller i krydret tomatsauce
Faseret unghanebryst med grillet grønt
Tomatsalat med bøffel-mozzarella
Cremet pommes rösti
Klassisk bønnesalat
Italiensk brød

Pris

kr. 230,- pr. person
Minimum 10 kuverter

Kæmpe rejer på spyd med aoli
Indbagt laks med dild mayonnaise
Cæcarsalat med parmesan, brød crûtons & kyllingbryst
Helstegt kalveculotte med bordelaise
Marinerede kartofler
3 slags ost med oliven
Italiensk brød
Huset’s chokoladekage

Pris

kr. 285,- pr. person
Minimum 10 kuverter

Menu 3

Skaldyr´s terrine med dild-mayonnaise
Bruchetta med krabbekød & salat
Røget laks med peberods cremefraice
Grillet tun med parmesan, capers & olivenolie
Romainesalat, aubergine, semi tørret tomat,
sherry vinaigré samt crûtons
Helstegt oksefilet med syltede peberfrugter
Blåskimmel løgtærte med parmaskinke
3 slags ost med oliven & valnødder
Italiensk brød

Pris

kr. 320,- pr. person
Minimum 10 kuverter

Små retter

Kan også tilvælges buffet’er

Svinemørbrad på spyd, marineret med røget
paprika, laurbær samt hvidløg
kr. 45,-

Serano skinke med grøn oliventapenade
kr. 38,-

Bruchetta med frisk revet tomat & olivenolie
kr. 38,-

Bruchetta med gedeost & honning
kr. 42,-

Kartoffeltortilla med spinat & kikærter
kr. 36,-

Tomat-aubergine salat med capers & ricotta
kr. 34,-

Crûstinni med blåmusling, aoli & agurk
kr. 35,-

Crûstinni med varm røget laks & ricotta
kr. 35,-

Lammeculotte braiseret med piment, hvidløg
& mynte
kr. 45,-

Kyllingebryst tilberedt i mørkt øl
& macadamianødder
kr. 45,-

Bestilling

Det er muligt at fortage bestilling via:

Telefon: 3886 4006
Mail: fdt@frederiksberg-diner.dk

Bekræftelse på din mail skal ske først.