Vælg 2 eller 3 retter

Forretter
Andelever – foie gras parfait med hyben chutney
& trøffel marinerede salater

Jomfruhummer terrine med safran creme &
ørred rogn

´Teriyaki marineret laks med wasabi og sesamtang friteret glasnudler

Lun spinattærte med kammuslinger hertil syrnet fløde samt granat æble

Hovedretter
Helstegt oksefilet med 3 slags garniture, pebersause & pommes rösti

Kalvefilet tilberedt med timian hertil provencalske
grønsager sauce demi glace & stegt kartoffel

Farseret unghanebryst med madagascarpeber,
bagte rodfrugter urtekartoffel samt dijon –
rosmarin creme

Desserter
Creme Brûlèe med blodappelsin & polinesisk vanille samt sorbet

Trifli af sæsonens frugt og bær med hjemmelavet makroner og creme anglaise

3 slags europæiske oste med figenmarmelade smat syltet bladselleri

Klassisk fransk chokoladekage med mango pure & rørt is

SÆSON MENUER
3 retter kr. 365,-
Min. 10 personer

Forår
Grønne asparges i klassisk vinaigrette med rygeoste
creme & peber rimet laks

Kalvefilet med spidskål tzatziki, ventreche bagte
gulerødder, pommes anna samt kalve sky

Rabarber – mazarin tærte med syrnet vanillie
creme & soltørrede blåbær

Sommer
Grillet tun vendt i varme krydderier serveret med
små salater radiser, frisk ost & olivenolie

Helstegt oksetyndsteg hertil serveres citrus bagt sommer
grønt, kruspersille, nye kartofler samt tomatsalsa

Klassisk italiensk panna cotta med sommerens bær

Efterår
Røget helleflynder med fennikel – lime aoli samt
krydderurter

Kalvefilet serveret med tærte pakket med tilgængelige
svampe, marsala sky samt mandel bagte små kartofler

Blomme trifli med mørk rom vaniliecreme & makron

Vinter
Kæmpe rejer på spyd med mild chili yoghurt
wakame tang & tarmarin glace

Oksefilet tilberedt med hvidløg og rosmarin hertil
italiensk grønsags tærte, gratineret kartofel &
rødvin´s sky.

Nødde fragilité med tranebær & abrikos

KLASSIKEREN
kr. 285,-
Min. 10 personer

Graved laks med rævesauce & surbrød

Helstegt oksehøjreb med ærter, francaise sauce
bearnaise & bordelaise samt hasselbagt kartoffel

Glaseret fransk æbletærte med vanilleis & karamel

Pris

2 retter: kr. 318,- pr. person

3 retter: kr. 365,- pr. person