Vælg 2 eller 3 retter
Forretter
Andelever – foie gras parfait med hyben chutney
& trøffel marinerede salater
Jomfruhummer terrine med safran creme &
ørred rogn
´Teriyaki marineret laks med wasabi og sesamtang friteret glasnudler
Lun spinattærte med kammuslinger hertil syrnet fløde samt granat æble
Hovedretter
Helstegt oksefilet med 3 slags garniture, pebersause & pommes rösti
Kalvefilet tilberedt med timian hertil provencalske
grønsager sauce demi glace & stegt kartoffel
Farseret unghanebryst med madagascarpeber,
bagte rodfrugter urtekartoffel samt dijon –
rosmarin creme
Desserter
Creme Brûlèe med blodappelsin & polinesisk vanille samt sorbet
Trifli af sæsonens frugt og bær med hjemmelavet makroner og creme anglaise
3 slags europæiske oste med figenmarmelade smat syltet bladselleri
Klassisk fransk chokoladekage med mango pure & rørt is
SÆSON MENUER
3 retter kr. 395,-
Min. 10 personer
Forår
Grønne asparges i klassisk vinaigrette med rygeoste
creme & peber rimet laks
Kalvefilet med spidskål tzatziki, ventreche bagte
gulerødder, pommes anna samt kalve sky
Rabarber – mazarin tærte med syrnet vanillie
creme & soltørrede blåbær
Sommer
Grillet tun vendt i varme krydderier serveret med
små salater radiser, frisk ost & olivenolie
Helstegt oksetyndsteg hertil serveres citrus bagt sommer
grønt, kruspersille, nye kartofler samt tomatsalsa
Klassisk italiensk panna cotta med sommerens bær
Efterår
Røget helleflynder med fennikel – lime aoli samt
krydderurter
Kalvefilet serveret med tærte pakket med tilgængelige
svampe, marsala sky samt mandel bagte små kartofler
Blomme trifli med mørk rom vaniliecreme & makron
Vinter
Kæmpe rejer på spyd med mild chili yoghurt
wakame tang & tarmarin glace
Oksefilet tilberedt med hvidløg og rosmarin hertil
italiensk grønsags tærte, gratineret kartofel &
rødvin´s sky.
Nødde fragilité med tranebær & abrikos
KLASSIKEREN
kr. 340,-
Min. 10 personer
Graved laks med rævesauce & surbrød
Helstegt oksehøjreb med ærter, francaise sauce
bearnaise & bordelaise samt hasselbagt kartoffel
Glaseret fransk æbletærte med vanilleis & karamel
Pris
2 retter: kr. 345,- pr. person
3 retter: kr. 395,- pr. person